Telefoonnummer

06

Email

info@happyheaps.nl

Rooster

PAUZE zie BLOG bericht

Lieve Yogi, 

Met verdriet heb ik besloten om alle yogalessen van Happy Heaps komende (corona)periode te pauzeren.
Het voelt voor mij niet goed om door te gaan met yogales geven omdat ik niet mee wil doen met de polarisatie die nu gaande is in onze samenleving. Ik geloof in yoga en yoga betekent verbinding. Bij mij is iedereen welkom die verbinding zoekt en mijn overtuiging & visie kan ik zo niet naleven. 

Ik begrijp heel goed dat je nu denkt “maar ik heb yoga zo hard nodig in mijn leven (vooral nu)”. Ik heb er alles aan gedaan een gepaste oplossing te verzinnen voor iedereen maar tevergeefs. Online een yogales aanbieden zou een mooie oplossing zijn in deze tijd maar mijn kracht binnen het lesgeven is luisteren. Eenrichtingsverkeer lesgeven is niet mijn ding want ik hecht waarde aan dat we elkaars energie kunnen voelen zodat de woorden die ik zeg echt binnenkomen en er binnen de les in communicatie een wisselwerking ontstaat.

Ik hoop dan ook heel erg dat ik alle mensen die ik in de afgelopen tijd heb ontmoet na deze hopelijk korte (corona)pauze weer terug mag verwelkomen op de vertrouwde yogamatjes van Happy Heaps. Mocht je nog vragen hebben of even willen kletsen ben ik altijd bereikbaar telefonisch of per mail of we maken samen een wandelingetje.

Heel veel liefs, blijf gezond & vergeet niet te glimlachen daar wordt de wereld mooier van!

Namaste, Stephanie

PS Mocht je een rittenkaart hebben dan blijf ik je les geven totdat de kaart op is.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.