Telefoonnummer

06

Email

info@happyheaps.nl

Rooster

PAUZE zie BLOG bericht

Aanstaande zaterdag 16 oktober wordt er een gratis proeflesje Kinderyoga gegeven bij Happy Heaps te Voorhout. Een gelegenheid om me voor te stellen aan alle ouders in Voorhout zodat we elkaar leren kennen.
Van 10 uur tot 11 uur (ipv 9 tot 10u) kunnen de kids aan een gezellig en fijn lesje mee doen! Wat natuurlijk een super chill begin is van de herfstvakantie to come… Kids mogen in comfortabele kleding komen, als het spannend is mag de favoriete knuffel of pop mee en kom het liefst 15 minuutjes te voren zodat we nog even kunnen babbelen over je kindje. 

Denk je dat jouw kindje dit super-duper gaat vinden; aanmelden kan via deze link en dan neem ik contact met je op om me voor te stellen.

Iedereen is welkom en we maken er samen een speels & gezellig yoga-ochtendje van! 

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.