Telefoonnummer

06

Email

info@happyheaps.nl

Rooster

PAUZE zie BLOG bericht

Welkom bij Happy Heaps Yoga in Voorhout

Vanaf 1 september gaat Happy Heaps fijne Yoga lessen geven op het Oosthoutplein nummer 6 te Voorhout voor iedereen die een momentje voor zichzelf verdiend! 

Ik heb voor deze fijne locatie gekozen omdat hier al zoveel goede zorg en hulp wordt geboden voor alle mensen die het nodig hebben. Via de kinderfysiotherapeut waar mijn kind wekelijks heen ging heb ik deze ruimte en de mensen die er werken mogen ontdekken. De goede hulp die hier wordt gegeven wilde ik ondersteunen met Yin Yoga. 

Door mijn moederhart te volgen wilde ik naast fijne yogalessen voor volwassenen ook iets voor kinderen betekenen. Daarom geef ik hier ook leuke kinderyoga lessen op de zaterdagochtenden.

Ik hoop jullie allemaal snel met een glimlach te kunnen ontvangen op de mat in deze mooie ruimte!

Aanbevolen artikelen

4 Reacties

Reacties zijn uitgeschakeld.